Wat kan je verwachten?

We streven ernaar om jou te ondersteunen bij het ontdekken van een diepere laag van jezelf en het bereiken van een evenwichtiger en vervullend leven. Onze aanpak begint met een eerste fysiek gesprek, waarin we samen verkennen of ik de juiste persoon ben om jouw hulpvraag te ondersteunen.

Tijdens het begeleidingstraject ligt de focus op het verkennen van een diepere laag van jezelf.

Er gaat meer in jou schuilt dan je wellicht beseft, en ik wil je graag helpen deze innerlijke rijkdom te ontdekken.

Samen zullen we werken aan het verkrijgen van inzichten en het ontwikkelen van vaardigheden om positieve gedragsverandering te realiseren. Dit kan variëren van het verbeteren van je leefstijlgewoonten tot het ontwikkelen van innerlijke rust, veerkracht en zelfzorg.

Bij LEEF!wijs streven we naar een holistische benadering waarbij jouw fysieke, mentale en emotionele welzijn voorop staat. Met diverse tools, programma’s en persoonlijke begeleiding ondersteun ik je graag in dit pad vol nieuwe ontwikkelingen. Met als doel om jou te helpen groeien, bloeien en het beste uit jezelf te halen, zodat je kunt genieten van een leven dat in lijn is met jouw diepste waarden en verlangens.

Intakegesprek
Werkt leefstijlcoaching voor jou?
Hulpvraag
Met diverse coaching tools
Nieuw begin
Gestart met gezonde leefstijl!

Wat is een screening?

Tijdens dit gesprek gaan we verder dan alleen kennismaken. Het is daarnaast namelijk een belangrijk moment van screening, waarbij we beoordelen of leefstijlcoaching voor jou zinvol kan zijn, al dan niet in combinatie met andere begeleiding zoals diëtiste, fysiotherapie en sportschool.

Deze screening gaat in op leefstijlindicatoren, zoals beweeggedrag, rookgedrag, alcoholgebruik, voedingspatroon en mate van ontspanning/stress (rust/slapen). Met andere woorden ik ga je veel vragen stellen, je observeren, goed naar je luisteren zodat ik een goed beeld van jouw wereld heb. Dit is het startpunt voor ons beide. Alles om er zeker van zijn dat we kiezen voor de juiste benadering die past bij jouw specifieke behoeften.

Hoe zien de vervolggesprekken eruit?

Na de intake gaan we aan de slag met jouw hulpvraag. Ik gebruik het Positieve Gezondheidsmodel als gespreksinstrument. Daarnaast zet ik diverse coaching tools in om te komen tot jouw persoonlijke doel. Jij bent aan zet, maar ik ben er om je te ondersteunen.

Het programma wordt op maat ontwikkeld voor jou. Dat betekent dat het is afgestemd op jouw behoeftes en niet dat er een standaard aantal consulten plaatsvinden. De eerste maand zullen we dan ook ontdekken waar jouw behoefte ligt. Aan het einde van dit programma, heb je een start gemaakt aan je eigen gezonde leefstijl en heb je tools in handen om dit dagelijks toe te blijven passen.

Esther meditatie

Investering LEEF!wijs

Drie sessies van 90 minuten per sessie

€255,- incl. btw.
Locatie: OERboerderij, Bentheimerstraat 15, de Lutte.
Deze sessies kunnen ook naast de Gecombineerde Leefstijl Interventie Beweegkuur (GLI) worden ingezet. De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.