Kijken met andere ogen

Zit je niet helemaal lekker in je vel? Merk je dat stress, een negatief zelfbeeld, angsten, neerslachtigheid of een gevoelsmatige disbalans je parten spelen? Voel je je vastlopen in jezelf, je relaties of in wat je onderneemt? Wellicht is Mind Eye Power (MEP) precies wat je nodig hebt.

MEP, een krachtige methode, richt zich op het aanpakken van stress, mentale en emotionele blokkades en de gevolgen van trauma, hoe klein of groot ook. Via MEP worden de dieperliggende oorzaken van jouw worstelingen opgespoord, helder gemaakt en aangepakt. Oude, pijnlijke ervaringen worden verwerkt met behulp van MEP, waardoor je ruimte maakt voor nieuwe mogelijkheden. Het biedt je een vernieuwde kijk op de dingen.

De oogtechnieken, ademhaling en mindset van MEP zijn de sleutels tot een positieve en diepgaande verandering. Met een integrale benadering, waarbij hoofd, hart en buik betrokken worden, ontstaat er meer samenhang tussen je gedachten, gevoelens en handelingen. Het uiteindelijke doel is om een diepere connectie mogelijk te maken met je eigen lichaam en omgeving.

Wat levert het op?

Ontdek hoe MEP je helpt om je innerlijke worstelingen te omarmen en te verwerken. Een innerlijke reset maakt nieuwe verbindingen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en relationeel niveau mogelijk, waardoor een evenwichtige balans ontstaat. Deze nieuwe balans stelt je in staat om meer in lijn te leven met wat voor jou van waarde is.

MEP biedt niet alleen een oplossing voor je huidige uitdaging, maar geeft ook helderheid op diepere levensgebieden. Hierdoor ontstaat er een gevoel van rust, vertrouwen en verbinding, waardoor je niet alleen je relatie met jezelf, maar ook met anderen kunt herstellen of verdiepen. Het begin van een prachtige basis voor een gezonde en ondersteunende levenshouding.

Mind
Oogbewegingen met geestkracht
Eye
Ingrijpen op overtuigingen, emoties en gedragspatronen
Power
Attentie en intentie

Investering Mind Eye Power

Drie sessies van 90 minuten per sessie

€99,- incl. btw.
Locatie: OERboerderij, Bentheimerstraat 15, de Lutte.