Waarom kiezen voor jezelf?

Geef jezelf de ruimte om te groeien en te genieten van het leven. Bij LEEF!wijs geloven we in het belang van evenwicht en het vinden van rustmomenten in een leven van de constante dynamiek.

In een wereld waarin we voortdurend bezig zijn met allerlei taken en verplichtingen, is het gemakkelijk om in de altijd-aan modus te blijven. De digitalisering van onze samenleving heeft deze gewoonte zelfs versterkt. We zijn eraan gewend geraakt om constant “aan” te staan, zonder ons bewust te zijn van de impact op ons welzijn.

Helaas zien we steeds meer mensen worstelen met het vinden van een balans tussen deze constante activiteit en het nemen van rustige momenten voor henzelf. Hoewel ons lichaam zich snel aanpast aan deze constante stimulatie, kunnen er op de lange termijn vage klachten ontstaan. Denk aan onregelmatige hoofdpijn, hormonale disbalans, korte stressmomenten die overgaan in chronische stress, hoge bloeddruk, maag- en darmklachten, en gewichtstoename.

Een bezoek aan de huisarts of fysiotherapeut kan niet altijd de onderliggende oorzaak van deze klachten oplossen. Daarom heeft LEEF!wijs een andere benadering voor een lang en gelukkig leven met behulp van positieve gedragsverandering. Het draait hierbij om de balans te herstellen, zodat je het maximale uit het leven kunt halen.

Door bewuste keuzes te maken en ruimte te creëren voor rust, ontspanning en zelfzorg, kun je de negatieve effecten van de altijd-aan modus verminderen. We bieden verschillende tools, programma’s en begeleiding om je te helpen bij dit proces. Samen verkennen we nieuwe manieren van leven en helpen we je je doelen te bereiken.

Bij LEEF!wijs nodigen we je uit om de eerste stap te zetten richting een evenwichtiger en vervullend leven. Kies voor jezelf, maak ruimte voor positieve verandering en ontdek hoe je het beste uit jezelf kunt halen. We staan klaar om je te ondersteunen op deze reis naar een leven waarin je de regie hebt en optimaal kunt genieten.

Welke rol speelt een leefstijl en NLP positieve groei coach?

Sinds enkele jaren zijn er steeds meer leefstijlcoaches. Maar wat is het precieze doel van een leefstijlcoach? Een leefstijlcoach is een professional die je helpt om de controle over je gezondheid en welzijn te nemen. Het doel van leefstijlcoaching is om je in staat te stellen om een leven te leiden waar jij je goed bij voelt, rekening houdend met alle mogelijkheden en beperkingen die je in je dagelijkse leven tegenkomt.

Als NLP-coach voor positieve groei ligt mijn focus vooral op het laten zien van de samenhang tussen lichaam, geest, emoties, relaties en zingeving. Ik ondersteun je bij het bereiken van een intentie in plaats van alleen een doel, en help je om dit te vertalen naar concrete stappen die je kunt nemen om tot actie over te gaan. Dit wordt bereikt door middel van gerichte coaching- en trainingsmethodieken die zich voornamelijk richten op de situatie in het hier-en-nu.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Wist je dat het mogelijk is om je leefstijl aanzienlijk te verbeteren door kleine aanpassingen te maken in je dagelijkse routine, die passen bij jou als individu? Dit kan door samen te kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

 

Gun jezelf een APK!

Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een mentaal fittere versie van jezelf!

En dan nog even dit…

Ik hecht veel waarde aan het nemen van de juiste tijd voor elk consult. Daarom kijk ik niet op de klok en zorg ik ervoor dat we elke afspraak zo waardevol mogelijk kunnen benutten. Kom op tijd, zodat we samen het meeste uit onze tijd kunnen halen.

 

Daag je brein uit! Investeer in jezelf! Ik kijk uit naar je inschrijving.

'Gezondheid is het vermogen om met het leven om te gaan.'

-Machteld Huber